جنگ نرم

در جنگ نرم، چه کسانى باید میدان بیایند؟ قدر مسلّم نخبگان فکرى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.(امام خامنه ای)

جنگ نرم

در جنگ نرم، چه کسانى باید میدان بیایند؟ قدر مسلّم نخبگان فکرى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.(امام خامنه ای)

این وبلاگ سعی دارد با معرفی مبانی معرفتی گفتمان انقلاب اسلامی و نهادینه کردن آن در جامعه، عمق فکری و معرفتی جریانهای فکری و فرهنگی و سیاسی را نمایان کند تا ظلمات و موانع رسیدن به اهداف و آرمانهای الهی انقلاب اسلامی نمایان شود و در این مقطع حساس انوار الهی انقلاب اسلامی هر چه زودتر به ظهورکامل برسد.

پیوندها
پیوندهای روزانه

۱۰ مطلب در فروردين ۱۳۹۴ ثبت شده است

۲۴
فروردين

امام خامنه ای

«من به این گفتگوها خوشبین نیستم.1»

«من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره.

... بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی‌کنم [از] این مذاکرات آن نتیجه‌اى را که ملّت ایران انتظار دارد، به‌دست بیاید.2»

«من البتّه هیچ‌وقت نسبت به مذاکره‌ی با آمریکا خوش‌بین نبودم. نه از باب یک توهّم بلکه از باب تجربه.3»

علی لاریجانی (رئیس مجلس شورای اسلامی)

«رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به آینده مذاکرات هسته‌ای خوشبین هستم، گفت: ایران به دنبال امپراتوری‌گری و سلطه بر کشورهای منطقه نیست.
به گزارش ایرنا علی لاریجانی در گفت‌وگو با تلویزیون الرأی کویت، گفت: در این مدتی که مذاکرات انجام شده گام‌های رو به پیش و قابل ملاحظه‌ای برداشته شده و در مذاکرات اخیر هم که به تازگی صورت پذیرفته قدم‌های مثبتی برداشته شده به همین دلیل نگاه من به آینده مذاکرات منفی نیست.4»

اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام)

«خبرنگار روزنامه آرمان: شما نسبت به مذاکرات خوش‌بین هستید؟

هاشمی رفسنجانی: بله، من که جزو خوش‌بین‌های نسل اول هستم. در زندان که بودیم، آقای لاهوتی همیشه فکر می‌کرد که ممکن است ببرند و اعداممان کنند و من فکر می‌کردم که ممکن است آزادمان کنند، من همیشه همین‌طور بودم و هیچ‌وقت بدبین نبودم. فقط بدبینی‌ام در این هشت سال زیاد شد. به جایی رسیده بودم که فکر می‌کردم اگر همین‌طور جلو برویم یا باید تسلیم شویم و روزی دست‌هایمان را بلند کنیم یا جنگ می‌شود، به بن‌بست کشانده می‌شویم. دولت خیلی بد عمل می‌کرد. تنها خودش هم نبود و غیر از دولت هم بودند. همان‌ زمان همیشه می‌گفتم؛ نترسید درست می‌شود.5»

حسن روحانی (رئیس جمهور)

«من در کل به آیندۀ مذاکره بدبین نیستم.6»


دریافت
حجم: 5.68 مگابایت
توضیحات: دانلود مستندات

.............................................................................................................................................................................................

منابع:

1- بیانات امام خامنه ای در حرم مطهر رضوی - تاریخ: 1 فروردین 1392

2- بیانات امام خامنه ای در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت روز ملّى مبارزه با استکبار جهانى - تاریخ: 12 آبان 1392

3- بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعی از مداحان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به مناسبت میلاد فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها) - تاریخ: 20 فروردین 1394

4- روزنامه ایران - علی لاریجانی در گفت‌وگو با تلویزیون الرأی کویت - صفحه2 - شماره: 5891 - تاریخ: 24 اسفند 1393

5- روزنامه آرمان گفتگوی اختصاصی با روزنامه آرمان صفحه 1 و 6 شماره 2425 تاریخ: 17 اسفند 1392

6- مصاحبه حسن روحانی با رسانه‌های داخلی و خارجی - کد خبر: 70891 - تاریخ: 15 مرداد 1392

 

  • محسن نوروزی
۲۰
فروردين

ما چرا باید حرف شما را باور کنیم؟! وقتی شما حاضر نیستید یک سخن منطقی و صادقانه را قبول کنید، ما چرا باید حرفی را که شما می‌زنید ــ که خلاف آن بارها ثابت شده است ــ از شما قبول کنیم؟ برداشت ما این است که پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکایی‌ها، یک تاکتیک آمریکایی و برای فریب‌ دادن افکار عمومی است؛ افکار عمومی دنیا و افکار عمومی مردممان.

آمریکایی‌ها دوست ندارند گفتگو‌های هسته‌ای تمام شود و مناقشه‌‌ی هسته‌ای حل شود؛ وگرنه چنان‌چه آن‌ها مایل به اتمام این مذاکرات و حل این مشکل بودند، راه حل، بسیار نزدیک و بسیار آسان بود.

  • محسن نوروزی
۱۹
فروردين

"انتظار فرج معنایش این نیست که انسان بنشیند، دست به هیچ کارى نزند، هیچ اصلاحى را وجهه‌ى همت خود نکند، صرفاً دل خوش کند به این‌که ما منتظر امام زمان (علیه الصّلاة و السّلام) هستیم. این‌که انتظار نیست. انتظارِ چیست؟ انتظارِ دست قاهرِ قدرتمندِ الهىِ ملکوتى است که باید بیاید و با کمک همین انسان‌ها سیطره‌ى ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و عدل را در زندگى مردم حاکم کند و پرچم توحید را بلند کند؛ انسان‌ها را بنده ى واقعى خدا بکند. باید براى این کار آماده بود. تشکیل نظام جمهورى اسلامى یکى از مقدمات این حرکت عظیم تاریخى است. هر اقدامى در جهت استقرار عدالت، یک قدم به سمت آن هدف والاست. انتظار معنایش این است. انتظار حرکت است؛ انتظار سکون نیست؛ انتظار رها کردن و نشستن براى این‌که کار به خودى خود صورت بگیرد، نیست. انتظار حرکت است. انتظار آمادگى است. این آمادگى را باید در وجود خودمان، در محیط پیرامون خودمان حفظ کنیم. و خداى متعال نعمت داده است به مردم عزیز ما، به ملت ایران، که توانسته اند این قدم بزرگ را بردارند و فضاى انتظار را آماده کنند. این معناى انتظار فرج است. انتظار فرج یعنى کمر بسته بودن، آماده بودن، خود را از همه جهت براى آن هدفى که امام زمان (علیه الصّلاة والسّلام) براى آن هدف قیام خواهد کرد، آماده کردن. آن انقلاب بزرگ تاریخى براى آن هدف انجام خواهد گرفت. و او عبارت است از ایجاد عدل و داد، زندگى انسانى، زندگى الهى، عبودیت خدا؛ این معناى انتظار فرج است."

امــــــــــام خـــــــــامنه‌ای

27 مرداد 1387

  • محسن نوروزی
۱۹
فروردين
ایران با ساختن جامعه‌ای بر اساس توحید، عدالت و متکی به مردم و ظرفیت‌های درونی در تلاش است تا اولاً خود پیشرفت کند و گام‌های مهم به سوی زیبایی‌ها بردارد و مردم را به سمت الله سیر دهد و دوماً مردم دنیا را با خود به سمت این اهداف مقدس همراه سازد. این یعنی الگو شدن. یعنی همان چیزی که دشمن سال‌هاست تلاش می‌کند، این مهم محقق نشود.

  • محسن نوروزی
۱۵
فروردين

" اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثه ى پدید آمدن جمهورى اسلامى بکنیم، جزئى نگرى ها نمی تواند ما را گمراه کند. گاهى جزئى نگرى و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه می کند؛ حتّى گاهى آدم راه را گم می کند، هدف را گم می کند. نمی خواهیم بگوئیم جزئى نگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنى همان برنامه ریزى؛ این را ما منکر نیستیم. برنامه ریزى، نگاه به فصول مختلف و بخش هاى مختلف، یعنى جزئى نگرى. می خواهیم بگوئیم این نگاه به بخش ها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل. چون نگاه به کل براى ما درس آموز است. "


امـــــــــــام خــــــــــــــــــامنه ای

14 اردیبهشت 1387

  • محسن نوروزی
۱۵
فروردين

" جامعه اى مى تواند پذیراى مهدى موعود باشد که از آمادگى و قابلیت هاى لازم برخوردار شده باشد.
انبیاء بزرگ الهى به دلیل آماده نبودن زمینه، نتوانستند دنیا را از بدی ها پیراسته و پاک کنند و على بن ابى طالب (ع) نیز با آن نیروى اراده و اتصال به معدن علم الهى و آن همه زیبایى ها و درخشندگی ها در زمان خود نتوانست ریشه هاى بدى را به خشکاند؛ زیرا زمینه نامساعد بود و جامعه در مسیر دنیاطلبى حرکت مى کرد."


امــــــام خـــــــــامنه ای

25 آذر 1376

  • محسن نوروزی
۱۲
فروردين

" همه ادیان الهی معتقدند که کاروان بشریت در پایان راه، به یک منزلگاه مطلوب و دلگشا و دلنشینی خواهد رسید که مهمترین ویژگی آن عدالت است. "


امــــــــام خـــــــــــــــــــامنه‌ای

21 خرداد 1393

  • محسن نوروزی
۱۲
فروردين

" فوریترین هدف تشکیل نظام اسلامی، استقرار عدالت اجتماعی و قسط اسلامی است. قیام پیامبران خدا و نزول کتاب و میزان الهی، برای همین بود که مردم از فشار ظلم و تبعیض و تحمیل نجات یافته، در سایه‌ی قسط و عدل زندگی کنند و در پرتو آن نظام عادلانه، به کمالات انسانی نایل آیند. دعوت به نظام اسلامی، منهای اعتقادی راسخ و عملی پیگیر در راه عدالت اجتماعی، دعوتی ناقص، بلکه غلط و دروغ است و هر نظامی هرچند با آرایش اسلامی، اگر تأمین قسط و عدل و نجات ضعفا، و محرومین، در سرلوحه‌ی برنامه‌های آن نباشد، غیراسلامی و منافقانه است. و از همین‌جاست که ادعای سلاطین و حکامی که با وجود داعیه‌ی مسلمانی و شعار پیروی از قرآن، راه دیگر جباران را پیموده و فاصله‌ی فقیر و غنی را بیشتر کرده و خود در صف اغنیا قرار گرفته و از درد فقرا و پابرهنگان غافل مانده‌اند، چه در تاریخ و چه در زمان حاضر، همواره از سوی هوشمندان آشنا به معارف قرآن و اسلام، مردود دانسته شده است. "

امام خــــــامنه ای

10 خرداد 1369

  • محسن نوروزی
۱۲
فروردين

" نقش محوری دادن به نجات محرومین و تأمین عدالت اجتماعی. همیشه، مردم در چشم امام، «اصل» بودند.

در منطق و در خط حکومتی امام امت، محرومان و مستضعفان محور تصمیم‌گیریها محسوب می‌شدند

و همه‌ی فعالیتهای اقتصادی و امثال آن، بر محور نجات محرومین از محرومیتها بود. "



امام خــــــامنه ای

14 خرداد 1371

  • محسن نوروزی
۱۲
فروردين

" عزیزان من! این سخن نو - توحید، کرامت انسان و عدالت اجتماعی - در دنیا جا باز کرد؛ اینها سه رکن اصلی است. ما باید همه‌ی عقب‌ماندگیهای خود را در این سه رکن، عقب‌ماندگی بدانیم. هرچه شخصیت و رفتار ما مسؤولان از رفتار توحیدی فاصله بگیرد و احترام ما به زندگی، شخصیت، هویت و عزت مردم کاهش پیدا کند و به هر مقدار که شکافهای طبقاتی علاج نشود و عدالت اجتماعی به معنای حقیقی در کشور دنبال نگردد، این عقب‌ماندگی است. باید همه‌ی تلاش ما این باشد که عقب‌ماندگیها را جبران کنیم؛ فضای جامعه هم باید این‌چنین باشد. این‌که گاهی به بعضی کسان - مسؤولان و دیگران - هشدار می‌دهم، به‌خاطر همین نقطه نظرهاست.

...امروز مهمترین مسأله‌ی ما این است که بتوانیم شکاف طبقاتی بین فقیر و غنی را پر کنیم. "

امام خامنه ای

22 مهر 1382

  • محسن نوروزی
.........................................